Cestitam i ja.
Aj mi objasnite ekipa jednu stvar : to padanje u nesvist.
Ukratko kako je to bilo kod mene prije tri godine. Ušli u splitsko rodilište, mene poslalo vani da čekam dok se žena otvara. Čeka od 7 ujutro do 4 popodne.tada me poslali kući jer neće ona još dugo.Taman uša doma,skinija cipele sija na kauč zvoni mobitel.Zove žena vraćaj se nazad počinje.Ništa sidaj u auto i vraćaj se u rodilište.Splitsko ima tako divno riješen parking da je to milina za ne virovat.Kalašnjikov - obavezna oprema.I tako dalje i bliže do 4 ujutro je bilo - otvori prozor,zatvori prozor, masiraj,daj vode,zovi odktora,poludiću itd. E onda u 4 i 40 ujutro je počeo sam porod.Sve to prije su pripremne radnje.i za 4 minute je stigla moja obožavana Simona.4.4.2006 u 4 i 44 ujutro. Ne da mi te četri minute nije bilo do padanja u nesvist (krv ne vidiš jer te potriaju u kantun i kažu ne smetaj) nego nisan moga dočekat da mi je daju u ruke. A izgubija san deset godina života kad mi je doktorica rekla da je omotana pupčana vrpca oko vrata i smanjen dotok kisika, al eto navrime je rođena pa nema porblema.To ona mrtva-ladna ka ono izgorila ploča neš ti kupiš drugu tonom.E tu je malo falilo da krene 110kg po rodilištu pa ko najebe najebe. Al kad san vidija svoje dite i njen osmjeh ( možda se i nije smijala al tada je meni to bija osmjeh) sve san zaboravija.
tako da je s moje strane velika preporuka odlazak na porod. ne bi to minja za ništa u životu.za ništa.
eto moje dvi lipe