Eto, baš sam mislio pitati jel i drugi ljudi imaju problema s Hardverajem, kada ono...
No, da se ja nadovežem na moje muke s Hardverajem. Jednom je isporuka stigla, kasnila je nešto malo manje od 2 mjeseca. No g.Tubić mi je konačno sve osobno dostavio. Prekasno, jer sam se već s druge strane snašao, no dijelove za vodeno sam preuzeo i platio (da ne objašnjavam što je bilo s njima dalje).
Početkom prosinca 2008. nas nekolicina stavili smo narudžbe. Plačanje po pouzeću. Do dana današnjeg, nisu stigle. OK, nazvali Hardveraj svaki barem 20 puta u zadnjih 5 mjeseci, pričamo s vlasnikom i uvjerava nas da je došlo do zastoja, štajaznam što.
Napravio sam pred mjesec dana novu narudžbu, čuli se telefonom Hardveraj i ja, navodno je poslao paket tog nesretnog petka. Ali pošiljka nikada nije stigla, niti sam ju ja platio. Pokušao telefonski pitati (nakon dva tjedna) gdje je zapelo, GSM im je bio isključen.
Za pajdaše pretpostavljam da nisu dobili paket iz Hardveraja jer koliko čujem bilo je posjeta Edvardu u Ljubljani (EK-waterblocks). I ja sam na kraju išao put Ljubljane, ekipa iz EK mi je složila više računa, tj. sitnije stvari (blokovi, backplateovi, uvodnice) na jedan račun, a veliki radijator na drugi račun. Radijator sam prijavio na carini, a ostalo švercao. Na kraju mi nije bilo žao puta u Ljubljanu.
Eto, da rezimiram - kada je robu Hardveraj napokon dostavio, bila je posve ispravna, svi dijelovi tu i ambalaža u jednom komadu, ma sve stvarno uredno. Ali čekanje od najmanje dva mjeseca za dostavu je predugo