View Single Post
Staro 07.04.2009., 21:29   #13
c0unt.0
Registered User

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Mene je zvala operaterka i kad sam ju obasipao sa pitanjima ženska reče: ja stvarno neznam to sve što vas zanima, dali zelite da naš agent dođe kod vas ?

E sad čekam petak popodne pa ga budem streljao sa pitanjima i to sa opremom, anexom itd...
Poz
Samsung je direktan partner H1telekom-a, tako da kad uzmeš njihovu uslugu, dobiješ i jedan multi-modem sa Samsung logom. Modem JEST Davolink, ali ako malo istražiš vidjet ćeš da je to u stvari Samsungov brand, pošto se oni više NE BAVE telekomunikacijskom opremom.
Inače dostupni su u ZG, Splitu Sinju, Osijeku, Djakovu, Karlovcu i Rijeci sa svojom mrežom, s tim da se to širi. Brzine su onolike kolike možeš imati kroz bakar, ako si u 400m radius-u do centrale (čitaj t-com čvorišta) onda ide oko 23-24 mbit-a. Bjesomučan download sa "peglom" od 23MBit-a ti NITKO na balkanu ne može garantirati jer su žice od centrale pa do kuća/zgrada dijelom još iz 1962. Što se NZB-a tiče i ostalih gluposti - radi kao i kod drugih. Puno za malo ćeš dobiti, sve za ništa - nećeš.
Onaj link za modem je ispravan, evo ga opet, na tom linku se vide SVI podaci o anexima

http://www.davolink.co.kr/eng/produc...=ALL&pIndex=91
c0unt.0 je offline   Reply With Quote