Citiraj:
Autor srale7
Znam da od egzotike nema kruha, ali ako ona ide uz reguler komponente, moze se nesto zaradit..
A sad bas par na cevape..Evo recimo da nas ide 5, veliki cevapi 30 kn+cuga=cca 200 kn. S malo vise luka 220 kn.. i Ako je on u 9 mjeseci rada uspio skupiti kapital od 220 kn, onda nek se bavi necim drugim 
|
Samo da se nadovezem na ovo za kapital... Koliko mi je rekao vlasnik jedne tvrtke koja se bavi hardverom vise usput nego ovako. Rekao je iskreno da od prodaje cistog hardvera on ne zaradi gotovo nista marza ti je jako mala moja procjena 10-30% u najboljem slucaju(dok kod npr ljekova je 30-50% a da ne govorim o konfekciskoj odjeci). On nema uopce lagera niti bilo cega nego jednostavno slaze konfe po potrebi kad neko naruci kod njega duze cekas i sve ali dobijes uslugu na nivou. (vise se bavi servisom racunala i postavljanjem mreza). A i njegov posao je na veliko tj radi i suraduje sa tvrtkama a ne sa malim kupicma. I kad sam kod njega narucivao znao sam u startu cekam minimum 1mj za ono sto ja narucujem. I nikad se dogv nije prekrsio to je stvar dogovora. I kad je prekrsio rekao je tocno sto se ceka i zasto.
Ovo sto je pokusao gospodin tumbic je bilo cisto nemoguce prodavanje samo egzotike i radi toga otvorit obrt hmm smjesno ali financiski nemoguce jer tu nema profita... I bolje zato kupovat u vecim trgovina makar je skuplje kod njih radi par stvari
a manja je sansa da trgovina propadne
b sigurno ces u vecini slucajeva bit siguran u svoju narudzbu
c neces brinut jel neki muljator itd itd... jer sigurno ne bi imo 30 zaposlenih i 10 ducana po hrv da je muljator