View Single Post
Staro 07.04.2009., 14:35   #27
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
gta4 nije nist. Barem nekome tko je igrao gta3/VC/SA, ima vise od tri grama mozga i barem 12 godina zivota iza sebe te nije sklon fanatizmu. Ocito ispunjavas neke uvijete ali ne sve.
Nije ni ovo nist posebno ali su barem u odnosu na prethodnika ubacili neke znacajne promjene u gameplay. To je nesto sto GTA serijalu ne uspjeva jos od trojke.
potpisujem
samo da nadodam da GTA IV je smece jer ta uber grafika ne radi dobro na vecini racunala da taj super grad je okey ali nista posebno sve je vec videno kako sam rekao i da jos jedna bitna stvar igra je portana sa PS3 i jos ukenjaju optimizaciju sa razlogom da svi koji zele gustat u igri kupe PS3 i igru a ne piratsku....

i rekao sam da ce se ponovo nac onih koji ce to usporedivat... btw ako cemo iskreno od mafije nema bolje takve igre!!! mafija mi je oduvijek bila draza i bolja od GTA serijala... GTA treba uvest neke velike promjene ili ce sad pocet gubit dosta ljudi koji ga igraju... da uvedu nesto sto igru cini trajnom...a ne ovo dosadno ako cemo iskreno predes pricu i mos bacit igru.
jurbAs je offline   Reply With Quote