View Single Post
Staro 07.04.2009., 13:36   #14
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ili regulatore, najjeftiniji rade cist zadovoljavajuce. prakticki ganjas da ima sto vise ulaza, za vise ventilatora, jel .

osobno sam imao neke turbo lijeve za nekih 85 kuna, radili par godina bez frke. jedino sto nisi mogao skroz ugasiti ventilatore preko njega, ali mislim da to i nije cilj.

sto se tice hladenja graficke, takoder osobno imao turbomegabucno hladenje na ovoj 4670 od club3d-a. fino uzeo s2, nasadio jos ispod 80mm ventilator cisto da se malo okrece, milina. doslovce se cuje na 30cm udaljenosti, sve preko tisina. tako da slicno/jednako mozes i sam napraviti, S1 (jos veci i bolji od S2) + 120mm preko regulatora, i uzivas . istina, ovo zajedno bi te izaslo nekih 350-400 kuna, ali svakako se isplati ako zelis tiho racunalo.

edit.

sada tek skuzio da je ovo na grafickoj S1, ili nesto slicno jer mi se cini da je S1 siri. ma, uzmi dva 120mm (ili jedan ako bas ne stanu dva), uzmi regulator i pricvrsti kako vec mozes (plasticne vezice rade cuda). i to osobno mogu preporuciti ovaj ventilator. na full okretajima radi poprilican propuh, a cuje se malo vise od tihog.

Burko je offline   Reply With Quote