View Single Post
Staro 07.04.2009., 12:38   #305
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Mene kao potencijalnog kupca boli kita za dubioze i krize, ako dajem pare unaprijed, hocu i da dobijem robu u roku vrlo odmah. Za ozbiljno poslovanje potreban je pocetni kapital i to poveci ili dobar kredit.
Apsolutno si u pravu. Vjerujem da ozbiljna tvrtka koja ovisi o nabavi robe u kešu, i to kao solo uvoznik, nebi smjela biti bez pola milijuna kuna obrtnog kapitala, ali neznam, nisam ekonomist, pa sam ovo bubnuo iz nekog iskustva sa ljudima koji se bave uvozom drugog tipa robe, ali dodje na isto...
@roberto: a mislim da je tesko ne otici malo offtopic u ovakvim "aferama" koje doticu direktno clanove, svakakve se paralele povlache i usporedjuju iskustva i pretpostavke. Pokusavam shvatiti vlasnika hardveraja i objektivizirati situaciju, uz pretpostavku da nitko nije izmisljao podatke... no kao sto kazete, to je dosta tesko kad on kao trgovac za nemanje narucene robe izvlaci argumente sa porodiljnim komplikacijama, saobracajkama i sprovodima
Da, vjerojatno je dosad procitao thread i da ima nesto reci... postao bi svoju pricu.
Overhaul je offline