View Single Post
Staro 07.04.2009., 06:29   #303
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
MOguce da je covjek zaglibio u dubioze iz cisto drugih razloga: jednostavno je likvidnost u drzavi pala, pod isprikom "Krize" u tako debeli minus koda smo usred rata 90-tih ni vrag ni bog nezna tko je sve kome duzan preko 6 mjeseci, u takvim uvjetima tesko je odrzavati manjim obrtnicima bez novchane zalihe posao i promet. No ovo nije nacin.
Mene kao potencijalnog kupca boli kita za dubioze i krize, ako dajem pare unaprijed, hocu i da dobijem robu u roku vrlo odmah. Koliko sam skuzio on ne posluje preko kompenzacija s firmama tipa "ja tebi 10 vreca brasna - ti meni komp sa Accelerima i Thermalrightima" vec uglavom trazi samo pare na sunce, daklem solarno placanje, tako da te fore s krrizama i nesolventnostima u najmanju ruku ne drze vodu. To sto on vrti tudje pare i s tim parama iz avansa placa moguce zaostatke i repove nije moja briga. Za ozbiljno poslovanje potreban je pocetni kapital i to poveci ili dobar kredit. Ne mozes na "majkemi" uzimati lovu ljudima i onda ih zavlaciti danima hoces li im to nabaviti ili ne. Takodjer, ovi koji su uzimali kod njega bi se dobro trebali poceti ceskati u svezi garancije ako doticni pajdo vise ne obrce perje...

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
A to sto se lik ne javlja i ne objasnjava....sta se tu ima objasnjavati? Jedino moguce je priznanje pogreske, pokajanje, obecanje da se tako nesto vise nikada nece ponoviti i nudjenje neke kompenzacija. Sve to uopce nije duzan dati nama nego covjeku kojeg je zajebao.
A neko opcenito oglasavanje u vezi ove price....mislim da je previse pametan za tako nesto. Kao da su vjestice drzale konferencije za novinare usred lova na njih.
U takvoj situaciji bi ja prvi sutio i cekao da se bura stisa. Ako moze proci vladi sto nebi i meni
On/Beshtya treba naci dobar izgovor i objasniti ga svima da bi nastavio poslovati ovdje, jer si je tu na forumu i nabio kakav-takav renome.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 07.04.2009. u 10:48. Razlog: Mda...
Dizel je offline