View Single Post
Staro 07.04.2009., 03:29   #302
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
...ljudi, neznam odakle vam prica da si je sam kriv onaj tko plati unaprijed? Pa ne racunamo svi odma sa pljackom, osim toga, ja tako oduvijek placam sa diskontom 24, jedino sa razlikom da me u toku dana nakon inicijalne ponude kontaktiraju da kazu sto imaju, sto nemaju i dogovorimo zamjenu ili odustanem. Uglavnom, za sve sto su rekli da imaju, imali su. Dakle, nije to do sistema, nego do ljudi. Necu sad hvaliti specijalno taj ducan, ne kupujem osobito mnogo kod njih, ali nemogu vjerovati da se netko u stanju toliko poniziti zbog toga sto nema robu ??????
...
posebno poglavlje vezano sa ovime je u posljednje doba do krajnosti uznapredovala praksa da su ducani krcati popisima neke fiktivne robe koju vecinom nit su imali nit ce ikad vidjeti. Ajde, neki, poput hgspota. vemila, linksa, zagrie... barem u cijelu tu papajzjaniju stave neke ikonice da covjek moze nekako prokljuviti sto zapravo imaju, a sto je samo za ukras (iako znamo da ni to nije garancija), drugi se pak nakon web narudzbe jave da nista ili nesta od toga nemaju... no ovo priznajem da je ekstrem. No kao sto neki kazu, za tebe ovo nije nuzno i lose: vjerujem da ti iskusni decki ovdje mogu ustedjeti puno novca za jednako efikasan stroj. A hardveraj, a igrom slucaja nikad nisam kupovao kod covjeka, iz ovoga ispada stvarno cudan, gotovo mi ga je zao (naravno vjerojatno da sam ja ostecena stranka, nebih bio toliko samilostan)... no s druge strane, objektivno, koliko je stvarno pc ekspert djelovao u razvitku tog shopa i koliko ga je u stanju pokopati? mislim da ipak 90% ljudi nailazi na njega kao rjeshenje u nabavi.net i ne citaju ovdje threadove o dobrim i losim iskustvima u trgovini, niti su clanovi foruma. MOguce da je covjek zaglibio u dubioze iz cisto drugih razloga: jednostavno je likvidnost u drzavi pala, pod isprikom "Krize" u tako debeli minus koda smo usred rata 90-tih ni vrag ni bog nezna tko je sve kome duzan preko 6 mjeseci, u takvim uvjetima tesko je odrzavati manjim obrtnicima bez novchane zalihe posao i promet. No ovo nije nacin.
Overhaul je offline