07.04.2009., 01:04
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor Overhaul
...nadam se da nisam naporan, mali update; pojavio se za 60tak kuna arctic cooling turbo module, koji sam danas ubo u linksu i mogu reci da za svoju vise od 50% manju cijenu sasvim uredno radi. Mana je u odnosu na Corsaire, samo dvopolni molex konektor za napajanje i obicna plastika za drzace, dakle - nije ga moguce bas fleksibilno usarafiti kao corsaire, ali ako imate mjesta i brinete za temperature na memoriji i maticnoj - mislim da je deal dobar. Malo reklamice: u skladistu dijele besplatno torbice za mobitele, neki isprazni fancy casopis i dosta zgodne setove molex connector kitova od vanteca u bojama (imaju bolje drzace od defaultnih bijelih ako nista drugo) sa alatom za odvajanje defaultnih molex konektora. Zgodna gesta 
Evo pofotkao sam rc turbo module pored corsaira. Definitivno ili je corsair precijenjen ili coolermaster vrlo povoljan. Vjerujem ovo drugo, jer na arctitc coolingu vidim cijenu od 8,45 ojra...

|
Procitaj si taj casopis, to ti je "Plan B", jedan od naboljih casopisa u zadnje vrijeme u nas.. Ja svaki mjesec odem do linksa po besplatno izdanje 
|
|
|