View Single Post
Staro 06.04.2009., 22:42   #21
A-V
Premium

A-V's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Monitor već imam Dell 2407WFP, tako da to nije problem. Tipkovnica i miš također nešto s čime sam zadovoljan i odgovara mi... Printer također...

Iz postova na ovu temu vidim da su stvari kao i uvijek... svatko ima svoje mišljenje, i svatko bi drugačije... To je zapravo i razlog zašto prije slaganja ove konfe nisam ni želio tražiti savjete oko nje. I mislio sam si da će se sve pretvoriti u prepucavanje, a pomalo i ismijavanje mene...

Gle, znam da je većina ljudi ovdje srednja škola ili studij, pa su im ovakve konfiguracije smiješne. I to je OK, i ja sam bio takav. Ali nikad nisam nekome predbacivao što je uzeo nešto bolje. Ja sam doduše svaku konfu koju sam do sada kupio po nečijem mišljenju predimenzionirao (iako ne spadam u kategoriju lova do krova), ali sam svejedno uvijek došao na to da mi je i ona kroz neko vrijeme postala slaba. I radije onda to vrijeme učinim čim duljim, jer mi se neda proživljavati svakih 6 mjeseci neke nadogradnje, pa onda opet format diska, win install... kas složim komp ne mislim ga dirat bar godinu dana. Ovaj koji sad imam nisam ni formatirao već 2.5 godine. Nemam vremena i volje... radije platim 1-2k kuna više i "mirna bosna"...

nemojte me krivo shvatiti, cijenim svačije komentare, evo, zahvaljujući vama sam već promijenio masu stvari (i uštedio)... ali nekako sam primjetio (iako nemam puno postova, čitam ovaj forum od 2004 - vidi datum registracije) da čim se netko javi s sastavom jake konfiguracije odmah počinje ismijavanje, kritika i mišljenje "ovaj nema pojma"... Ajd malo vidite pod kategorijom konfiguracije pa ćete vidjeti da sam u pravu. Zapravo, siguran sam da ima puno više ljudi sa jakim strojevima, samo se boje to postati na ovom forumu...
A-V je offline