View Single Post
Staro 06.04.2009., 21:35   #290
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor ~Trt~ Pregled postova
jedna stavka na sve ovo

---plaćanje pouzećem---

uzimao sam od Darka dosta toga i nikad nije bilo problema osim sa standardnim kašnjenjem.Nikad me nije ni probao zavaljat čisto zbog stavke koju sam naveo PLAĆANJE POUZEĆEM!
Naučite se da nije sve prekrasna livadica sa mačuhicama i tratinčicama i da će vas svi i svugdje probat zavaljat za 0.5kn ili za 20k kn
pametno zboris...svi bi sve na vrijeme...e pa nemoze tako, uvijek neko nekog zajebe pa onda neduzan najebe

Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Upravo suprotno zapravo,sada ti generaliziraš.Sigurno da postoji makar jedna skupina ljudi:
  • Kojima je VX450 tih
  • Koji imaju po jednu optiku i jedan disk pa im je broj konektora na PNF-u dostatan
  • Koji nisu imali problema sa seagateom
[*]ima i onih kojima je vf900 tih na 12v tak da...
meni moj cors nije glasan, mogu reci ni da je tih, ali nemogu reci da je necujan jer ga cujem
[*]to su oni koji kupe gotovu konfu i nist nutra ne prckaju, znaci 99,9% foruma tu ne spada
[*]ja nemam problema sa seagate-om, al to ne znaci da drugi nemaju

svi pomalo generaliziramo stvari, ukljucujuci i tebe
najveci razlog tome je subjektivno opisivanje stvari drugim ljudima...
trebali bi lijepo objektivno opisat, znaci sve mane i nedostatke, a ne "350pnf je zakon, jeftino a dobro super je napajanje" pa jebote gdje su ostale karakteristike?

edit: evo jedna prigodna
edit2: @admin, mod, whatever....
ova tema vise nema veze s pocetkom...prepucavanja opet pocela, mislim da je pametno da se tema locka il premjesti tam gdje joj je mjesto
sad kolko vidim poceli su se javljati svi oni "prezadovoljni" hardverajom da si olaksaju dusu, i kak je vec receno gdje ste vi moroni bili prije? jedan pokrene hajku i svi nahrlite ko piceki na jebenu glistu, fakat preretardirano...i jos jedna stvar, ako ovaj post zasluzuje bananka, ma boli kita, bar budem neko vrijeme imal nest pametno za radit

Zadnje izmijenjeno od: domis. 06.04.2009. u 21:46.
domis je offline