Citiraj:
Autor tutix
QFT. Ovo bi mi išlo u sig da smije. Ekipa na forumu ne želi reć da je pogriješila, da je kupila nešto krivo. Glavno da se Corsair VX450 kupuje naveliko, a nije toliko tih kolko se priča, da Fortron 350 W ima samo 4 periferijalna konektora na dve je**ne žnjore (to meni nitko nije rekao kad sam frendu preporučio to odlično napajanje), da je serija 7200.11 najbolji disk na svijetu samo zato što ima najj***niji transfer rate koji je svijet vidio itd., itd., itd.. Da je i hardveraj najjači shop na svijetu mada mi je kasnila roba, isto nema veze. Generalizira se naveliko i to je loše. Baš mentalitet.
EOF.
|
Što se tiče 350PNF
Citat
"Matt
26.02.2008., 22:03
Popova konfa bez 350 pnf! Pre jadno napajanje, snage ima, konektora premalo!
Ja imam chiefteca 450w (
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4065)
Kablova kolko hoćeš, 6pin za grafu, dvije grane po dva sata napajanja i ak se ne varam dvije grane sa molexima.
350PNF ima samo jednu granu sa jednim sata kabelom, nema 6pin napajanje i dosta loša plastika molexa.
Al za nekog tko ne pati na takve stvari i 350pnf je ok."
Malo, koristiti search i sve se može pročitati.
Što se tiče A-V-a drago mi je da si dobio pare, al kolko vidim Beshtya je svima kojima je dugovao vratio. Ili sam to "ja" krivo pročitao u ovom threadu. Ako je tako onda nije najveći prevarant. Međutim, žao mi je al kolko vidim iz ovog threada Hardveraj će uskoro ključ u bravu