Citiraj:
Autor greg SE
Najveci problem ovog foruma je taj mentalitet....ono, na jednoj strani imamo super zadovoljne musterije koje preporucuju neki shop. No ako se nesto zakomplicira evo njih i javljaju da eto, nije ni kod njih bas sve bilo bajno i krasno i da su cekali mjesec i pol kako bi dobili robu koju su unaprijed platili. Pa jebemu sta to odmah nisi napisao. Ili, ako vec nisi zelio crniti trgovca jer je tebi zbog specificnih razloga to u tom trenutku nije predstavljalo problem jednostavno sutio?
|
QFT. Ovo bi mi išlo u sig da smije. Ekipa na forumu ne želi reć da je pogriješila, da je kupila nešto krivo. Glavno da se Corsair VX450 kupuje naveliko, a nije toliko tih kolko se priča, da Fortron 350 W ima samo 4 periferijalna konektora na dve je**ne žnjore (to meni nitko nije rekao kad sam frendu preporučio to odlično napajanje), da je serija 7200.11 najbolji disk na svijetu samo zato što ima najj***niji transfer rate koji je svijet vidio itd., itd., itd.. Da je i hardveraj najjači shop na svijetu mada mi je kasnila roba, isto nema veze. Generalizira se naveliko i to je loše. Baš mentalitet.
I PC Ekspert bi se trebao okanit tih blagoslova od raznih članova na forumu. Ak želiš reklamu plati banner pa će se vrtit okolo. Jer s jedne strane se onemogućuju reklame u potpisima i to, a neki dobijaju i cijele dretve. Po meni to nije fer. Uh, što sam
bijesna.

.
P.S. Nije da branim, ali koliko vidim osim nešto sitno poglabljanih živaca nikoga nije direktno zajebao za novčani ili materijalni iznos. Malo je zavlačio ali ako na to već niste navikli onda najvjerojatnije ne živite u Hrvatskoj.
EOF.