Eto nabavio ja AAO- D150, CRVENI,
za sada je utisak jako dobar, crvena boja mu bas dobro lezi, onako tamnija crvena trula visnja nijansa, djeluje dosta robusno i cvrsto, plastika je bas cvrsta.
Jedina mana kucista i cjelog netbooka, je masa, malo mi se cini tezak za netbook, ali kada se sjetimo da je to 6cell baterija i 7h rada,.. onda oke..
OCJENA: 4/5
Ekran se ne provija, kada ga stisnete,. sto je pohvalno.
Ekran je iznenadjujuce odlican, slika je jako dobra, ima dobar kut gledanja, ali steta sto nije ekran preko cijelog djela gdje je ekran, bilo bi bolje, onako je sada ekran i onda rub ekrana jedan cent.,. ali oke.
OCJENA : 4/5
Sto se tice tikovnice, jako je dobra, nije previse plasticna, pri pisanju se ne provija, kao kod nekih netbooka. jedino je tipka malo mala,. ali uz malo navikavanja bude oke, cak ima i cijeli veliki ENTER, sto se nesto manje vidja kod netbooko-va. ali zato su smanjene tipke "Ž" "Đ", ali oke, njih nesto rijedje koristim, tako da to meni bas i ne smeta,
Ali mogli su cijelu tipkovnicu malo povecati za kojih 6 mm, sto bilo JAKO dobro, kao sto je napravio HP kod 2140, kojemu je tipkovnica predobra.
Ne znam sada tipkao sam i po bijelom AAO-D150 u Ve-milu, i tipkovnica se dosta provijala,. a kod mog crvenog ne,. malo cudno,. oke,.
Mozda jedina glupa stvar kod tikovnice je ta da su Fn i CTRL zamjenili mjesta, vidjao sam to, malo oke, stvar navike.
OCJENA: 4/5
Touchpad je malo mali, tj, dosta mali, barem meni, mogli su ga malo vecega staviti za kojih cent,. i mozda napraviti od nekog drugog materijala, jer se na ovom materijalu malo prst sam sklize, malo se cudno upravlja s njime. oke, mozda se naviknem s vremenom,.
OCJENA: 3/5
Baterija, mozda najbolja stvar ovog netbooka, stavio sam osvjetljenje na skoro minimum, ugasio WiFi, i windowsi su mi napisali kao da ce baterija trajati 8h:49 min, a bio sam instalirao jedan progamcic i on je tako napisaoa 8h:47min, sto je JAKO dobro,
Baterija je 5200mAh, ako nadjete s 5600mAh, zakon, biti cete jos sretniji,. hehe
OCJENA: 5/5
Eto toliko za sada,.. budem jos nesto napisao kroz 2 dana, kada stavim programe na njega i istestiram bateriju,.
Ispricivam se na tiskarskim greskama, vjerojatno ih ima, navikavam se na tipkalo.. hehe,
Pozdrav,