dh, ma sve 5, ali pazi, ja imam laptop, a ne desktop. A kupovati desktop, i ssd, je too much, ..
Ništa, da zaključamo temu Kova, bar za sada, kupit ću vrlo vjerovatno Vertexa ili Samsunga od 128 GB, .. pa ćemo vidjeti, ako mi riješi problem trzanja koje sada imam.
dh uz sve što si napisao, se slažem i ne slažem s tobom ! Imam desktop (1700 +, sa slabašnih 512 Rama, .. ) komp radi ko zvjer, ok, ne možeš igrati Oblivion, ili nešto slično, ali recimo mogu igrati GTA, NFS i sl.
I ne možeš mi reći relativno slabašnom laptopu, koji je došao 18.000 kn u HR ! 13.000 kn u Austriji, imam 4 GB rama, ok nije to nešto posebno, danas svi imaju 4GB i više, ali ono, u mom desktopu je 1700+ koji radi na 1.4 Ghz, a ovo su "dva" od 1.83 Ghz, .. neka bude kontroler onda usko grlo, no ako mi ne šteka pri prijelazu s browsera na browser, pri paljenju VMa i skidanju mailova, i sl. Onda je moj problem riješen, i ne treba mi ništa više !
Ako nije, lako kupim desktop (kada skupim pare) i ugradim u njega SSD ili 2 komada pa RAID i sl.
Hvala svima još jednom, javim se kada kupim neki od spomenutih diskova.
Naime da pojasnim, radi posla sam čak kupio još jedan laptop nx6125 (za 2000 kn), a eto 1 mali disk bi riješio problem, zašto sam ja kupio drugi laptop ! Ulaganje u posao mi ne predstavlja problem, dok god mogu cca izračunati moguću zaradu i sl.
mislim da s ovime ne mogu izgubiti pa da je pomak i samo 20%, a mislim da je više !
Pozz.