View Single Post
Staro 06.04.2009., 14:24   #262
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Inace,ovakve fore su se prodavale po Dubravi kasnih devedesetih,kao....uleti nam lik,imam vam fasl viskija za birtiju,svercovan al duplo manja cijena,samo das pare unaprijed i ja to rijesim na granici. Naravno,ni cuge ni para po par tjedana. Isprike; porođaj,smrt,krstitke,autonesrece su izmišljene u rimsko doba još a primjenjuju ih i danas. Tako smo i mi dobili porciju izmišljotina. Sve dok nam nije prekipilo a pa došli kao tatari pred kuću čoeka te prijetili ispaljivanjem zolje u garažu. Onda je pao dogovor (al samo prek telefona) o povratu novaca u sljedeci pon. Uz plač i odgodu na još jedan pon. I vratile se pare. Saznalo se kasnije da je te pare upotrijebio da bi vrtio neki drugi posao,a nije mogao posudit novce od nikoga. Taj čovjek je kasnije završio na suđenju zločinačkoj,sada je vlasnik tolko toga da bi svakog glava zabolila Jednostavno lik je majstor za prevare....i uspio je. A mi smo bili mladi,nadobudni ic ambiciozni klinci....savrsena meta za odradit sve dok ne polude

Mislim da je to ista šema ovog iz hardveraja,nije imo za nabavku Xmagteka pa je uzeo pare do ovog dečka da pokrije uvoz,pa će od sljedećeg koji uplati vratit njemu....... you get the point.
imali smo i mi jednog takvog u vk, vjerovatno jos posluje na slican nacin ali nije vise u poslu s hardverom pa ne cujem za njega. Isto je sve funkcioniralo dok se nije polakomio i uzeo previse love za neke laptope koje nije isporucio, pare spizdio na sitne narudjbe a onda nikako nije mogao na hrpu skupiti dovoljno love u iduca 2 mjeseca da konacno i te laptope rjesi. Nakon malo ulicnih metoda nagovaranja lovu je valjda vratio, trgovinu zatvorio i otvorio novu 30m dalje. Ni ta nije dugo trajala al ne znam detalje. Sad kad malo razmisljam moguce da je dogurao i do trece jer otvorilo se bilo jos nesto prije neke 2 godine i isto su lovu unaprijed trazili. Prijatelj je tamo 2 tjedna cekao procesor (x2 4000+, nekih 750kn u to doba) dok ga nisam nagovorio da ide traziti lovu nazad. Jedva ju je dobio
greg SE je offline