View Single Post
Staro 06.04.2009., 13:43   #260
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
I kalkulator mi je za to sve izbacio oko 900 Watta.
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
Kog vraga me svi napadaju zbog tog napajanja?
Ako je ova kupovina rezultat neke aktivnosti koja je vezana sa konkretnim rokovima u kojima si duzan nesto realizirati. Masina koju neophodno cekas jer ti gori pod nogama od kasnjenja... onda zanemari sve ostalo sto cu napisati.

Ali ako je ovo neki veliki desktop (kucni) skok na jacu/bolju i noviju masinu? Onda ovo kasnjenje u isporuci mozda i ne zavrsi lose po tvoj djep. U tom slucaju, cini se da si malkice predimenzionirao listu artikala koju si zacrtao da moras imati na stolu. Kako je to ipak OT izvan ove teme, najbolje da otvoris jednu novu temu i jasno predocis sto tocno ciljas s tom masinom? Sto se tice kucista i periferije, to je cisto stvar ukusa. Na to se ne stavlja cijena. Ako te nesto veseli i mozes to kupiti... zasto ne?

Cak i ako ti je ovo generacijski veliki skok sa sadasnje masine, opet se tada cini da dajes previse novaca. S druge strane, ako moras to imati, opet te kuzim. No imaj na umu ako si sve ovo zamislio kao jaku desktop kucnu makinu - nepotroseni novac je oruzje puno veceg dometa koje radi za tebe. Zato radije otvori posebnu temu i objektivno sagledaj sto doista trebas jer tako dobivas sve sto si zelio sa vise nego razumnom ustedom. Ustedom s kojom punih plucha ošamaris prvi korisni update svoje masine.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 06.04.2009. u 13:59. Razlog: Groznica PCE veceri
Visage je offline