View Single Post
Staro 06.04.2009., 13:04   #256
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
znas da sam ocekivao ovakav komentar jos od prije, sve 5. samo za informaciju, ja sam admin na Links forumu. nisam niti zaposlenik niti ikakve veze imam sa samom trgovinom. koliki imaju promet i koliko zaraduju mene se nimalo ne tice niti me zanima, uostalom mislim da bi mogao baciti na podforum Konfiguracije, cisto da vidis da li koga favoritiziram i zasto. svakako prije ovakvog malo podjebavajucog komentara.

a kad vec se hoces tako bockati, a u duhu je teme: koliko je onda PR od trgovine Hardveraj ovdje na forumu? i vidis kako se lijepo okrene prica o toj toliko hvaljenoj (bilo kojoj) trgovini?

iskreno, svatko ima pravo na svoje misljenje i moze pisati stogod zeli. ali ja u ponekim slucajevima ne zelim presutiti i ostati "duzan". point is - vecina pljuje po svim trgovinama i sve 5, ja to niti zelim niti mogu promijeniti. zaboli me jer to mene direktno nimalo ne dira, jer nisam zaposlenik a kamoli vlasnik iti jedne, pa da mi je vazno. ali cisto sam reagirao jer ono, vadim oko za cijenu od 1871 za napajanje (koliko kosta u linksa), a za cijenu od 1870 (koliko kosta u hardveraju) ne vadim?

btw, ako zelis zaceti neku svadu ili potices na nesto tako, nemam komentara. postoji masa drugih foruma gdje ima tona balavurdije koja samo ceka da netko zine na njih, ja nisam medu njima.
ajoj burko, PR-ova od hardveraja ima tu i previse

po HR trgovinama se sere jer su skuplje cca 30% nego u drugim normalnim drzavama, a za tih 30% dobijes jedno 300% lošiju uslugu

ne želim svadju, a možeš pozdravit balavurdiju na links forumu

@A-V ako imaš već 13000kn kakav je problem dat 14k pa uzet sve u drugoj firmi?
timmy je offline