View Single Post
Staro 06.04.2009., 12:56   #255
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
burko druže, da ti nisi neki PR od linksa?
znas da sam ocekivao ovakav komentar jos od prije, sve 5. samo za informaciju, ja sam admin na Links forumu. nisam niti zaposlenik niti ikakve veze imam sa samom trgovinom. koliki imaju promet i koliko zaraduju mene se nimalo ne tice niti me zanima, uostalom mislim da bi mogao baciti na podforum Konfiguracije, cisto da vidis da li koga favoritiziram i zasto. svakako prije ovakvog malo podjebavajucog komentara.

a kad vec se hoces tako bockati, a u duhu je teme: koliko je onda PR od trgovine Hardveraj ovdje na forumu? i vidis kako se lijepo okrene prica o toj toliko hvaljenoj (bilo kojoj) trgovini?

iskreno, svatko ima pravo na svoje misljenje i moze pisati stogod zeli. ali ja u ponekim slucajevima ne zelim presutiti i ostati "duzan". point is - vecina pljuje po svim trgovinama i sve 5, ja to niti zelim niti mogu promijeniti. zaboli me jer to mene direktno nimalo ne dira, jer nisam zaposlenik a kamoli vlasnik iti jedne, pa da mi je vazno. ali cisto sam reagirao jer ono, vadim oko za cijenu od 1871 za napajanje (koliko kosta u linksa), a za cijenu od 1870 (koliko kosta u hardveraju) ne vadim?

btw, ako zelis zaceti neku svadu ili potices na nesto tako, nemam komentara. postoji masa drugih foruma gdje ima tona balavurdije koja samo ceka da netko zine na njih, ja nisam medu njima.

Citiraj:
Autor Dizel
Mora braniti boje firme na cijem je forumu moderator
ajd, lijepo je vidjeti ovaj na kraju. ne branim jer, ponavljam po koji put, pa valjda bi onda forsao i preporucivao vecinom Links.

sto se tice napajanja, to je druga prica. za 99% danasnjih konfi je cors 400W cist dovoljan, prakticki u bilo kojoj kombinaciji. s obzirom da autor cilja na 4870 x2 karticu, ok, trebalo bi uzeti jace napajanje, nekih 500-600W cist dovoljno i previse. po meni najljepse modularnog corsaira 520W, i to je to.
ali je ovo totalno van teme, za ovo sluzi podforum Konfiguracije.

@Valg, za vecinu tvojim komenatara se nasmijem, tako cu i na ovaj, nhf.

Burko je offline