Najveci problem ovog foruma je taj mentalitet....ono, na jednoj strani imamo super zadovoljne musterije koje preporucuju neki shop. No ako se nesto zakomplicira evo njih i javljaju da eto, nije ni kod njih bas sve bilo bajno i krasno i da su cekali mjesec i pol kako bi dobili robu koju su unaprijed platili. Pa jebemu sta to odmah nisi napisao. Ili, ako vec nisi zelio crniti trgovca jer je tebi zbog specificnih razloga to u tom trenutku nije predstavljalo problem jednostavno sutio?
Kao kad sam zadnju grafu uzimao, pitam par ljudi koji su je nedavno kupili jesu imali kakvih musica i problema. Ma nitko nist, svi prezadovoljni bla bla. Kada sam sam imao nekih musica nakon sto sam bacio lovu u bunar evo novog PM prometa kako se eto i to njima desavalo ali nije to nist strasno, rjesis biosom, tweakom, sjekirom....cek, jel nije bilo da nema problema?
Ili da skratim - opcenito su svi jako teski za priznati da su dali lovu za robu ili uslugu s kojom nisu bili posve zadovoljni. No umjesto da tada sute hvale na sva usta. Vjerujem da ima dosta ljudi koji su s hardverajom prosli super i bez ikakvih problema. I oni imaju pravo hvale. Al ne moze se s jedne strane hvaliti a s druge pricati o nekim tamo problemima oko iste trgovine.
I da, ne vidim neku vezu izmedju PCeksa i hardveraja. Da, bilo je reklamiranja ali to se pusta i drugim ljudima. Istina, drugi ili ne smiju ili ne zele to raditi tako otvoreno ali tko je pametan shvatit ce. Ovako iz glave....znam za jos dva ili tri lika.
No to nije nista zbog cega bi tor morao ovako odmah se zaletiti u obranu foruma, vise je to njegov problem sto mora svuda biti prisutan. Cudim se da nije jos lockao temu, obicno takve stvari radi uz jutarnju kavu da bi pokazao nadmoc 

A to koga od admina bestya poznaje nije uopce bitno, nisu oni rekli kupujte kod njega niti dajte mu lovu, covjeku treba pozajmica na tri tjedna 

Pretrazujuci postove mora bi se i nasla koja preporuka za neki komad hardvera ali tako to ide kad na cjeniku imas robu koje nema drugdje. Istina, nema ni tamo osim na cjeniku ali jebga sad