View Single Post
Staro 06.04.2009., 07:06   #29
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Thumbs up

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Nesto kao sto i Amis ima iste cijene kao u Sloveniji?
Svaka firma se prilagodava trzistu na koje ulaze.
Gledano sad trenutno za 2u1:
Amis Slovenija 1mbps: 21.90€ (~155kn)
Amis Hrvatska 1mbps: 152.50kn

Amis Slovenija 10mbps: 27.90€ (~200kn)
Amis Hrvatska 8mbps: 300.00kn

Meni se vise cini da Amis tezi kvantitetu korisnike, pretezno nezahtjevnih, a manje prema srednjem i visem rangu rezidencijalnih korisnika.

Drugim rjecima, ocito Slovenci u Amisu gledaju na Hrvate kao zaostale Balkance koji su sretni da imaju telefon (koji tu i tamo ne radi xD) i internet dovoljan za svoje Pentiume I/II/III xD.

Salu na stranu, gledano koliko je Amis povecao broj korisnika, a koliko poboljsao opseg i kvalitetu ponude u Hrvatskoj, ocito je kako nemaju namjeru raditi na poboljsanju ponude nego samo iskoristavati status quo koji im trenutno stalno donosi korisnike bez veceg ulozenog truda.
Iz prve ruke znam da Amis sve novo ponudi prvo u Sloveniji, dok u Hrvatsku to prenesu tek ukoliko to smatraju, ajmo rec ne neophodnim, ali bitnim za daljnje privlacenje korisnika.

Gledano sad na razlike u politici ponude usluga/cijena Amisa i T2 u Sloveniji, makar T2 povisio svoje cijene za hrvatsko trziste, i dalje ostaje za korisnika kardinalna razlika u omjeru placenog/dobivenog.

Veliko je pitanje kada T2 misli kreniti sa prihvacanjem korisnika, jer vec im mjesecima stoji stranica www.t-2.hr samo sa logom.
Ekonomska kriza je nazivno prestala jenjavati, pa bi vec bi neki razumni krajnji rok za ulazak na nase trziste, zar ne?

Zadnje izmijenjeno od: Rebellion. 06.04.2009. u 07:20.
Rebellion je offline   Reply With Quote