da imam viška para kupio bi Vertex-a da vidim kako radi, al sva ta događanja oko FW-a me dosta odbijaju od OCZ-a
znam da je jedna verzija FW-a uzrokovao gubitak podataka na Vertex seriji, a svaki put kad se mijenja FW gube se svi podaci sa SSD-a, Tony je najavljivao brda i doline tam na forumu, na kaju se uspostavilo da s tom verzijom FW-a diskovi rade skoro kao i Core serija kod random write-a (tad sam stvarno prestao pratiti doađanja oko OCZ-a)
a što se tiče priče oko FW-a za Samsung to Vam darQ može potvrdit kako funkcionira, nikakav gubitak podataka, znači nema dva sata zajeban.ije s kloniranjem particija, rastavljanjem laptopa, potrebe za drugim računalom i sličnim stvarima
jednostavno ta ozbiljnost pristupa problemu je ono što cijenim
toliko se prašine dizalo prije dolaska Vertex serije i sad kad je u prodaji već dosta vremena još uvijek je pitanje da li to sve radi kak treba, a za, mislim, drugu seriju Samsung-ovih MLC SSD-a sa 220/200 r/w koji rade bez ikakvih problema se manje pričalo nego za neku novu verziju FW-a za Vertex-e
za mene je ta priča oko OCZ-a jednostavno previše napuhana, što ide u korist jedino OCZ-u