View Single Post
Staro 05.04.2009., 16:23   #2022
Gofis
Registered User

Datum registracije: Apr 2009
Pozdrav svima na ovom podforumu ,

Pročitao sam iscrpne članke i postove mjerodavnih ljudi u ovoj temi i hvala vam na trudu i nesebičnosti.

Nakon stotina pročitanih postova i članaka, zaključio sam kako bi novi Panasonicov model TX-P42X10E bio idealan za moje potrebe.

Ipak, nekoliko stvari mi nije jasno, a vjerujem da će odgovori na ova pitanja pomoći i drugim forumašima.

1. Na službenoj stranici Panasonica (link) nigdje se za navedeni model ne spominje 600 Hz Subfield i AR filter. Na Ronisovoj stranici (link) se također ne spominje 600 Hz Subfield, već 100 Hz Double Scan. Nani ovdje spominje 600 Hz Subfield za X10. Postoji li razlika između modela sa službene stranice i modela u Ronisu, s obzirom na to da postoji i razlika u nazivu modela (TX-P42X10 naspram TX-P42X10E)?

2. Prema službenim stranicama postoji poveća razlika u modelima za europsko i američko tržište. Kod serije X1 za američko tržište spominje se tek AR filter (ne i 600 Hz Subfield) (link), dok se za europsko tržište 600 Hz Subfield spominje tek kod serije G10 (link). Mogu li se navedeni modeli uopće uspoređivati i koje su na kraju specifikacije modela TX-P42X10E modela?

3. U koju klasu spada model TX-P42X10E? Nižu, srednju, eventualni "best buy" ili u neku drugu?

4.
Ako želim gledati HD signal (MPEG 4), morat ću nabaviti eksterni MPEG 4 tuner?

Hvala vam unaprijed na odgovorima, a ja već imam spremna nova pitanja ....

g.
Gofis je offline   Reply With Quote