Pozdrav svima na ovom podforumu

,
Pročitao sam iscrpne članke i postove mjerodavnih ljudi u ovoj temi i hvala vam na trudu i nesebičnosti.
Nakon stotina pročitanih postova i članaka, zaključio sam kako bi novi Panasonicov model
TX-P42X10E bio idealan za moje potrebe.
Ipak, nekoliko stvari mi nije jasno, a vjerujem da će odgovori na ova pitanja pomoći i drugim forumašima.
1. Na službenoj stranici Panasonica (
link) nigdje se za navedeni model ne spominje 600 Hz Subfield i AR filter. Na Ronisovoj stranici (
link) se također ne spominje 600 Hz Subfield, već 100 Hz Double Scan. Nani ovdje spominje 600 Hz Subfield za X10. Postoji li razlika između modela sa službene stranice i modela u Ronisu, s obzirom na to da postoji i razlika u nazivu modela (TX-P42X10 naspram TX-P42X10
E)?
2. Prema službenim stranicama postoji poveća razlika u modelima za europsko i američko tržište. Kod serije X1 za američko tržište spominje se tek AR filter (ne i 600 Hz Subfield) (
link), dok se za europsko tržište 600 Hz Subfield spominje tek kod serije G10 (
link). Mogu li se navedeni modeli uopće uspoređivati i koje su na kraju specifikacije modela TX-P42X10E modela?
3. U koju klasu spada model TX-P42X10E? Nižu, srednju, eventualni "best buy" ili u neku drugu?
4. Ako želim gledati HD signal (MPEG 4), morat ću nabaviti eksterni MPEG 4 tuner?
Hvala vam unaprijed na odgovorima, a ja već imam spremna nova pitanja

....
g.