Citiraj:
Autor Ziiky
Kako da ne ... kada udjes u bestijin profil lako mozes uvidjeti da mu se 70% postova odnosi na pokusaj utapanja/prodaje svog hardvera sa "lagera".
Sad ja kao laik (koji puno vise cita, a relativno rijetko pise) dolazim do zakljucka da je tip medu rijetkim sretnicima, ako ne i jedini kojemu je to dozvoljeno.
Opet kao laik razmisljam ... kakva opce drustvena korist od covjeka koji posta samo i iskljucivo u prodaji ??!!
Pa opet razmisljam ... zar je moralno dozvoliti mu daljnju upotrebu ili bolje receno zlouporabu "Trznice" kada je evidentno iz ovoga topica da je veoma puno prituzbi na poslovanje predmetnoga.
Nitko ne povezuje nikoga s nicim ... samo za ocekivati je konkretne i realne poteze kako bi se ocuvao neciji ugled ... jer u normalnom svijetu tako stvari funkcioniraju !
|
uporaba ili zlouporaba... covjek pokupio lovu unapred, nije izvrsio dogovor ali je vratio novce(bar se nadam da je tako)... nije nista ukrao, a druga stvar je sto bi bilo normalno da se obesteti ovog decka/covjeka koji je toliko dugo cekao...
ne mislim da bi se trebale poduzeti ovako radikalne mjere da mu se zabrani trgovina, ali bi trebalo postati iskustvo u odgovarajucu temu i dati covjeku priliku da odgovori - tako ostatku ostaje zapis pa nek citaju i odluce s kime ce poslovati
takodjer tko ima iskustva na pce trznici ima teme dobri/losi trgovci pa nek posta tamo
zalosno je sto trgovci ne odgovaraju ukoliko sklope posao, pokupe lovu unapred pa te zavrnu... po meni je ovo slucaj kao kad zakaparis stvar pa te cojek zajebe -> onda bi trebala nazad dupla kapara(jos gore sto je uzeo puni iznos)
ovo gore je samo moje misljenje