Mislim da u zivotu nebi dao tamo nekom BLENTI, kojeg reklamira klapa sa PCE, da mi sastavi komp, a kasnije jos i da ga koristim samo tako jer on kaze da je OK. Posto zivimo na Balkanu i TUBICA je iza svakog coska, da i kupim komp na takav nacin, iste sekunde bi ga rastavio i provjerio da li sadrzaj odgovara specifikacijama, a uvjerenja sam da bi me zakinuo makar na jednom ventu. Pogotovo isplatiti 15ak tisi kesa kvazi web shopu koji nije u stanju poslovati bez tuđe love, neznam sta bih rekao ... kada sam kupovao auto, ovlastenom salonu nisam dao kes dok nisam vidio auto da me ceka iza izloga!
A takve kvazi "firme" su mi najjace, uzme pare unaprijed i onda radi sa tim parama i narucuje komponente i nema sanse da dobijes nesta unutar tjedan dana. Jer on mora kontaktirati pajdu u Americi (EDIT:Kini, kako kaze Diesel ispod

), da mu kupi i posalje ... hvala lijepa, al` ako placam SVOJOM lovom, hocu i artikl odmah sada, a ne na vjeresiju. Znate onu staru "Čast svakome - Veresija nikome" nije đaba ta poslovica.
Citiraj:
Autor kundak
I ja san budan 
Inace, ako se bestija ne pojavi brzo i smisli nesto dovoljno uvjerljivo za opravdanje shop mu je propa ...
|
Pa cim ce se opravdati, da mu je i punica u međuvremenu umrla ??
Ovo je cisto krivicno djelo prijevare, treba ga bez pardona prijaviti policiji, drustvu za zastitu potrosaca, a i zelenima, jer kad oni nekom sjednu za vrat taj je naje*o.

Isprike prema kupcu tipa: vozam komp u autu cijeli dan, ipao mi je iz ruku, zena mi je na porođaju, umro mi otac; djeluju vrlo bolesni i neumjesno, vrlo degutantno ... Boze ti oprosti, bez rijeci sam.
Taj BLENTO zasluzuje dozivotni ban sa foruma, krajnje bi suludo bilo da ostane aktivan i dalje reklamira i prodaje na tržnici poslije ovoga ... bas me zanima kako ce ovo zavrsiti, pratim ga nadalje sa velikim interesom

Kakav car !!!