View Single Post
Staro 05.04.2009., 04:10   #160
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Samo da navedem da sam sa doticnom trgovinom imao samo jednom imao posla cca oko 9mj prosle godine... trebala mi je tekucina za vodeno hladenje oko 69kn je kostala. Rjeseno je jednostavno nazvao sam ga i pitao dal ima na lageru i da li je u mogucnosti isporucit unutar 48h on je rekao da i uplatio pare i dobio drugi dan.
Samo da napomenem jednu stvar po pitanju takvih konfi koju si ti slagao A-V vjeruj mi treba cca 2-3tjedna da se to sklopi iz jednostavnog razloga ako nemas na lageru kupujes od drugih tvrtki i distributera. I ako te oni zavlace i lazu gospodinu tumbicu on tebi jbg zacarani krug.
Ja sam kod nabavke mog racunala isto tako cekao cca 3tjedna do 1mj ali to je bilo tako dogv tj dao sam covjeku da mi to nabavi u tom periodu.(malo je kasnilo duze radi nekih komponenti ali covjeka poznam 15godina i znam da me nece zajebat nego da njega drugi zajebavaju tipa links vemulj i druge sl. trgovine) Hocu ukazat da on jadan ovisi o drugima da si on nemoze tu puno pomoc neke stvari idu odmah neke nikako. Sam kad se sjetim kojom mukom sam nabavio 8800GTS 640mb grafu u hrvata prije 1.5god u 10mj krv sam ispisao dok sam ju nasao 3tjedna sam zvao sve ducane po hrv da ju nadem. A isto takvoj situaciji se mogao nac doticni gospodin.
Ne zelim nikog branit i totalno je jadno od osobe da poteze za svojom obitelji i slicno radi posla. Brate reci mi ne mogu nabavit i dobro. Druga stvar novac unaprijed se nedaje ni za sto a pogotovo 13k kn preko web shopa. Prvo ti meni to sastavi a ja kad uplatim drugi dan najkasnije mora bit poslano i tocka.
Sad u biti sve sam narucujem preko jedne tvrtke i sam si trazim djelove po cijeloj hrv ako treba a dobijem sve u osk sa garancijom u osk a ne u nekom 10 gradu u hrv.. covjek samo uplati lovu na racun te tvrtke njemu posalju ja dobijem i to je to. Jednostavno i efikasno.
jurbAs je offline