View Single Post
Staro 05.04.2009., 00:31   #150
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ne želim se uplitati i stajati na ničiju stranu,kao niti koristiti teške riječi pošto sam pasivni učesnik u ovome.
I ja sam na gorespomenuti S1 dugo čekao,isto sam unaprijed platio.Međutim nije mi bio od krucijalne važnosti,a dio krivice snosim i ja jer nisam htio platit 50kn pošte,nego pokupit u ZG paket.Na kraju ga nisam niti dočekao,nego je išao storno narudžbe,faktura za Corsair iz siga i to je bilo riješeno u roku par dana,gospodin Darko Tubić mi je zbilja to dostavio,tako da sam i ja u konačnici ipak zadovoljan.
S druge strane,želim istaknuti kako se posao na ovaj način raditi ne može.Rečenicu "nažalost nismo u mogućnosti isporučiti proizvod..." nitko pri zdravoj pameti ne može zamjeriti.Prije godinu dana dok je Hardveraj.hr bio još slatka ideja (kojoj je sljedovalo vrlo brzo otrežnjivanje kada su krenule zajebancije sa carinom), sa Jeltzom sam na žderonjama konstatirao kako taj webshop cigla-i-malter trgovini može biti konkurentan ponudom,uslugom i cijenom.Ništa više i ništa manje.Da usluga treba bit na takvoj pic pic razini da bi pridobilo simpatije kupaca,koji su (myself included), nervozni frikovi koji kada nešto zacrtaju u 5 minuta to treba biti u kompu i pogonu.
Jedino što ću reći jest šteta,85% kupaca su činili sigurno ljudi koji su ovdje sada ovo čitali,većina njih otpada.Pasivni posmatrači i lurkeri na forumu također.
Obrt se ne može voditi na račun nekoliko ventilatora i dijelova vodenog koje nitko drugi nema.
Dalje od ovoga ne bih ulazio u ovu polemiku (osim spama naravno),jedino mislim kako sa gospodinom Tubićem sumnjam da ću više trgovati,ne iz neugodnog iskustva,nego iz poštovanja prema njemu da se ne bih morao natezat s njim dođe li do ovih stvari.S Lynxom jedva čekam da se zakačim,ali za tu makar jednu trgovinu od parsto kuna želim da mi ostane u kakvom takvom sjećanju.

Citiraj:
Autor msvrtan Pregled postova
ps. ajde drugi put molim te malo urednije napisi post (ono koji enter i sl stisni jer sam umro citajuci )
ROFL,danas sam kupio 24" ekran,nisam se pošteno ni priviknuo,dok sam pročito uvodni post skoro sam povratio

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
A sa kojim je to adminima/modovima prijatelj?
Buljo,naj se praviti blentav.Priliku/čast reklamiranja na ovome forumu su imale dosad samo dvije osobe.Znaš ono,ruka ruku mije,partija obadvije
Ne moraš biti nuklearni fizičar da bi znao kako je 2+3=4 i u kojem grmu leži zec.
Tako da,bez uvrede,u ovom postu na koji si ti replicirao,modovi kao skupina čine jednu marginalnu stavku i sitnu ribicu koja nema tu prava glasa.NHF

Zadnje izmijenjeno od: žile. 05.04.2009. u 01:44.
žile je offline