View Single Post
Staro 04.04.2009., 22:10   #124
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
Njegovo ime i prezime je ionako javna stvar jer se nalazi na njegovoj web stranici. Stvarno ne znam zašto bi te zanimalo moje ime i prezime...
Ne zanima me tvoje ime, niti njega branim. Kad je vec to isao napraviti znao je da ce se procuti i na forumu i da mu ljudi nece vise vjerovati. Zao mi je da si na takav nacin prosao, nisam to ocekivao od njega ali moras biti uporan da dobijes svoje - ili uplaceno ili novac. Ja govorim o tome da ako bilo tko proziva javno nekoga zbog bilo cega, opravdano ili ne, fer je i da se sam predstavi. Hoces li se predstaviti ili ne, to je tvoja stvar.
Njegovo ime je javna stvar na njegovoj stranici, ne ovdje

Citiraj:
Samo ti posluj i dalje s njime, nemam baš ništa protiv...

Citiraj:
Uostalom i ja budala pa idem išta i pisati, možda bolje da svatko nauči na svojoj koži...

Evo, ispričavam se svima koji imaju pozitivno mišljenje i prijateljske odnose s dotičnim shopom i njegovim vlasnikom, očito imam neki uvrnuti princip poštenog poslovanja gdje nakon 3 tjedna želim nešto što sam masno platio unaprijed...

Signing off...
U redu je da si napisao, upozorio ostale. Beshtya je ovime izgubio ljude sa ovog foruma kao musterije

nema vise zippacha ......

zippo je offline