View Single Post
Staro 04.04.2009., 21:36   #121
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Kaj da kažem, čitao sam ovaj post onako "malo" iznenađen

Ajd sad moja 2 iskustva kad već svi pišu...prvi put kupio grafu kod njega prošlo ljeto (8800gts 512), grafa drugi dan riknula ja ga zovem objasnim on kaže pričekaj da mi dođe nova pošiljka, ja ajde ok, i čekam tako tjedan do dva otprilike novu grafu i vidim niš od toga i tražim pare nazad, tu počne lagano zavlačenje sa raznim pričama (sad ne sječam se više detalja), i tako dan za dan prođe 3 tjedna i ja mu šaljem pm na Hardveraj forumu i tražim pare odmah na što on meni pa kaj nisi reko da ti nije bed pričakat pa sim tam, na kraju stisnem malo i kaže on može pare nazad i to riješimo relativno brzo, iskeširao je svu lovu. Naravno ispričao se zbog čekanja i obečao kod iduće kupovine popust itd. Uglavnom bio sam tolerantan jer to mu je bio početak taman, čovjek sa foruma pa ajde progledaš mu kroz prste, kod preuzimanja grafe popili cugu i malo popričali...eto ako su ona 2-3 odgađanja sa njegove strane bila zaista kako je rekao onda mu nemam što zamjeriti

Drugi put smo se slučajno vidli ove početkom godine u Linksu, kupovao ja hard i na izlasku naletim ne njega, opet malo popričali i tako dođemo do toga da mi je on ponudio monitor Samsung T220, rekao uzmi ga i isprobaj ako ti bude odgovarao plati ako ne vrati mi ga kroz par dana i sve 5, a dobiješ i poust zbog onoga sa grafom, ja ono ostao zapanjen, na kraju ništa od toga jer sam odgodio kupnju monitora ali takva ponuda se samo može poželjeti.

Eto to je to od mene, uh nemrem vjerovat da bi Darko tak nekaj napravio ali ak je istina onda koji je to k*** od trgovine i čovjeka
Lud76 je offline