Citiraj:
Autor Visage
Zamisli dvije Trinitron zice. Dodaj jos jednu i okreni ih vertikalno + tovi ih jedno mjesec dana galofag hranom
3 izrazito probijajuce crte koje aberiraju po sirini i blesavo izgledaju. Njegov prvi je imao odvratnu crvenu crtu posred ekrana. To se vidjelo na svakoj pozadini. Zakleo bih se da je neko na forumu imao istu pricu sa HP-jcem IPS-om ali i Dellom. Uglavnom, ove su samo na sivim povrsinama bile vidljive. Pitanje je u sto ce se pretvoriti ili nece kasnije. No kupac koji nece to traziti, zasigurno ce otici doma opusten nakon potrage za pixelima.
Ne, oba monitora su otisla Mx-u. Trenutnih 68" mi je sasvim dovoljno radne povrsine
Monitori su zgodni, samo ih treba dobro prekontrolirati. Uostalom, to ionako radimo sa svakom kupovinom monitora.
Nedavno sam dobio svoj primjerak. Uglavnom, prilicno sam zadovoljan. Kupio sam ga naslijepo, morao sam riskirati jer mi je podhitno trebao monitor, a ovo mi se cinila idealna prilika. Moja iskustva su jako dobra, iako definitivno nije dobro kalibriran out of the box. Kad sam ga kalibrirao (iako se moram jos bolje pozabaviti sa tim, kad dobijem kal. natrag) monitor je stvarno zasjao.
Pozadinskog probijanja nema, stvarno sam se trudio zapaziti, ali jednostavno nema

. Crna je poprilicno dobra takodjer. Ono sto sam primjetio jedino (ako cu biti picajzla) je problem sa desnom stranom monitora gdje se recimo na sivim i bijelim pozadinama primjeti (ali samo ako se bas zagledam) promjena lagana boje na plavkasto.
Nema ni losih pixela takodjer, a niti pojava koje si ti opisao (bar nisam primjetio, kako sam razumio, trebale bi biti relativno lagane za primjetiti).
Etga, ovo samo pisem nabrzaka, ako kome trebaju detalji nek se javi, ili na pm rado cu odgovoriti svakom na pitanja.