View Single Post
Staro 04.04.2009., 19:17   #130
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor vicarious Pregled postova
Mene zanima kako su se manifestirale te crte?Moze malo detaljnije?
Zamisli dvije Trinitron zice. Dodaj jos jednu i okreni ih vertikalno + tovi ih jedno mjesec dana galofag hranom

3 izrazito probijajuce crte koje aberiraju po sirini i blesavo izgledaju. Njegov prvi je imao odvratnu crvenu crtu posred ekrana. To se vidjelo na svakoj pozadini. Zakleo bih se da je neko na forumu imao istu pricu sa HP-jcem IPS-om ali i Dellom. Uglavnom, ove su samo na sivim povrsinama bile vidljive. Pitanje je u sto ce se pretvoriti ili nece kasnije. No kupac koji nece to traziti, zasigurno ce otici doma opusten nakon potrage za pixelima.

Citiraj:
Autor vicarious Pregled postova
Kakva ti je crna? Moze koja slika? Dali si mislio na tocno te manjkavosti koje si opisao da ne spadaju pod jamstvo za ultrasharp monitore?
Ne, oba monitora su otisla Mx-u. Trenutnih 68" mi je sasvim dovoljno radne povrsine

Monitori su zgodni, samo ih treba dobro prekontrolirati. Uostalom, to ionako radimo sa svakom kupovinom monitora.