Citiraj:
Autor windfucker
Ovdje je riječ o tome AKO se sve odigralo tako...
I AKO jeste- čovjek ne pretjeruje ni najmanje; dapače! Svaka čast na suzdržanosti 
Tako da ti ovo o pretjerivanju stoji AKO i samo AKO opisana situacija ne odgovara istini.
Btw, zdrav razum nalaže (i iskustvo) da se i ljudi (pošteni) sa dobrim namjerama pretvore u šljam u hipu, ako su iz bilo kojeg razloga stjerani u kut po pitanju ispoštivanja dogovora, a nisu spremni preuzeti teret posljedica koje (opravdano) neminovno slijede od strane "oštećenika".
Ni prvi- ni zadnji.
Ali, svakako uzeti pod AKO (nhf A-V), dok god ne "čujemo" drugu stranu (ili je isti smetnuo sa uma PCE? Svojedobno je bio vrlo agilan na odgovorima ovdje...)

|
Kao što sam i rekao, nemam razloga ništa od ovoga izmišljati, a također imam i sve mailove spremne za podijeliti sa svima ukoliko dođe do toga. Vjerujte mi, ja bi bio sretan da sam dobio računalo jučer, iako je tri tjedna već prošlo, umjesto da pišem ovdje.
Ovo su dakle
činjenice, zaključke neka svatko donese za sebe. Ja sam svoje zaključke u tekstu iznio, netko me optužio da sam pretjerao s optužbama da je g.T. lagao, to je svačije pravo da misli, ali također mislim da bi svatko na mom mjestu imao iste zaključke.
Gospodin Tubić me se u početku strašno dojmio sa svojom srdačnošću i ustupnošću, no sve se vrlo brzo počelo mijenjati...