Citiraj:
Autor dobri1
Zanima me da li ce 4670 biti dostatna za sljedecih 3-4 god na 1280*1024 detalji low-medium?
I kako ce radit na mojoj konfi proc radi na 2.4ghz ali bez problema ide na 2.8 i molim bez prijedloga sto promjeniti u konfi
|
3-4 godine? nhf, ali ova konfa koju sada imas je vec za poluotpis, em' single core, 'em (danas) samo giga rama. ali da ces osjetiti posten boost nakon 1600pro, hoces. ali da ce ti to trajati 3-4 godine, uz nadolazece naslove, tesko vjerujem.
btw, ako sam te kako uvrijedio sto se tice komentiranja konfiguracije, moje duboke isprike jer mi nije nimalo to bila namjera. nego je jednostavno takvo stanje, danas se sklopi za ~3000 kuna prakticki pila od kucista koja pojede ovu tvoju u svakom pogledu. kuzis
i da, kod kupovine ganjaj powercolor (po mogucnosti sa memorijom na 1000MHz - malcice brza ali bolje hladenje), gainward, ili sapphire (isto kao za powercolor - 1000MHz, ili pasivku koja ima, barem po reviewima - jako dobro hladenje). uglavnom, club3d/force3d izbjegavaj, prebucna hladenja,..... nisu niti ova druga san snova, ali nisu toliko bucna

.