UPDATE:
Sve ne radi  . Instalirao uredno, CDkey prosao (na mojim kucnim SP2 nije prosao key), ali kod aktivacije nemam aktivacijski kod. Banana. Ukratko, mogu se j..at, naručivanje novog CD-a je negdje oko 30 dolara    . Te pare nedam. Ionako moram kupit jos jednu kopiju, pa budem s tog CDa instalirao, al' to ce morat pricekat ponedjeljak...  .
Mislim da je ovo zadnji put da kupujem originalan softver, s ovakvim debilnim aktivacijama i slicnim glupostima (aktivacija telefonom je horror). Zivio onaj drugi softver, barem nemoras zvat telefonom da radi i ne platis ga gotovo 200 eura  . Backup majka, p....luk isto
Ima netko Win XP SP2c? (ovaj c zadnji je jedini vazan) -->
Citiraj:
Autor Fleks
Meni se vec par puta dogodilo da orginal ne otvarani CD sa XPima je koruptiran.
Microsoft i gotovo za par minuta. Nisam osobno nikad nosio (barem se nemogu sjetiti), ali znam da je to cas posla.
|
Hvala na odgovorima, zvao Microsoft HR, neka ljubazna zenska me uputila da pitam u Linksu dal' mi mogu snimit CD, otiso tamo, ekipa sa servisa mi snimila njihov SP2, sve radi, al' i dalje imam zgrebani original. Ko ga j..e, ionak ide image diska, nebum vise nis s CD-a instalirao.
Likovima iz Links servisa --> 
UPDATE:
Sve ne radi  . Instalirao uredno, CDkey prosao (na mojim kucnim SP2 nije prosao key), ali kod aktivacije nemam aktivacijski kod. Banana. Ukratko, mogu se j..at, naručivanje novog CD-a je negdje oko 30 dolara    . Te pare nedam. Ionako moram kupit jos jednu kopiju, pa budem s tog CDa instalirao, al' to ce morat pricekat ponedjeljak...  .
Mislim da je ovo zadnji put da kupujem originalan softver, s ovakvim debilnim aktivacijama i slicnim glupostima (aktivacija telefonom je horror). Zivio onaj drugi softver, barem nemoras zvat telefonom da radi i ne platis ga gotovo 200 eura  . Backup majka, p....luk isto
Ima netko Win XP SP2c? (ovaj c zadnji je jedini vazan)
Zadnje izmijenjeno od: zwer. 03.04.2009. u 18:37.
|