View Single Post
Staro 03.04.2009., 18:21   #1559
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003

UPDATE:
Sve ne radi . Instalirao uredno, CDkey prosao (na mojim kucnim SP2 nije prosao key), ali kod aktivacije nemam aktivacijski kod. Banana. Ukratko, mogu se j..at, naručivanje novog CD-a je negdje oko 30 dolara . Te pare nedam. Ionako moram kupit jos jednu kopiju, pa budem s tog CDa instalirao, al' to ce morat pricekat ponedjeljak... .

Mislim da je ovo zadnji put da kupujem originalan softver, s ovakvim debilnim aktivacijama i slicnim glupostima (aktivacija telefonom je horror). Zivio onaj drugi softver, barem nemoras zvat telefonom da radi i ne platis ga gotovo 200 eura. Backup majka, p....luk isto

Ima netko Win XP SP2c? (ovaj c zadnji je jedini vazan)
-->
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Meni se vec par puta dogodilo da orginal ne otvarani CD sa XPima je koruptiran.
Microsoft i gotovo za par minuta. Nisam osobno nikad nosio (barem se nemogu sjetiti), ali znam da je to cas posla.
Hvala na odgovorima, zvao Microsoft HR, neka ljubazna zenska me uputila da pitam u Linksu dal' mi mogu snimit CD, otiso tamo, ekipa sa servisa mi snimila njihov SP2, sve radi, al' i dalje imam zgrebani original. Ko ga j..e, ionak ide image diska, nebum vise nis s CD-a instalirao.

Likovima iz Links servisa -->

UPDATE:
Sve ne radi . Instalirao uredno, CDkey prosao (na mojim kucnim SP2 nije prosao key), ali kod aktivacije nemam aktivacijski kod. Banana. Ukratko, mogu se j..at, naručivanje novog CD-a je negdje oko 30 dolara . Te pare nedam. Ionako moram kupit jos jednu kopiju, pa budem s tog CDa instalirao, al' to ce morat pricekat ponedjeljak... .

Mislim da je ovo zadnji put da kupujem originalan softver, s ovakvim debilnim aktivacijama i slicnim glupostima (aktivacija telefonom je horror). Zivio onaj drugi softver, barem nemoras zvat telefonom da radi i ne platis ga gotovo 200 eura. Backup majka, p....luk isto

Ima netko Win XP SP2c? (ovaj c zadnji je jedini vazan)

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 03.04.2009. u 18:37.
zwer je offline   Reply With Quote