Nekako sumnjam u to da će pasti cijene.
Ok vjerujem da je to tako da se ne isplati svima. No ja baš zato želim, prije nego padne full cijena, imat ću prednost

Posao će mi biti piece of cake, ne će više dogoditi da mi je disk usko grlo
Da, možda je ipak bolje 120 GB vertex i miran sam. do danjeg. Pa lako kada padnu cijene ako bude potrebe uzmem Samsung ili Intel ili što već. Što se tiče 2 diska

na žalost laptop mi ne podržava RAID, ne znam postoji li rješenje za to ? A opet nije li glupo imati muziku na tim diskovima ? Jer na drugom disku (tj. ovom koji imam sada bi bili filmovi, muzika, backup itd..)
Jer nije mi potrebno 256 GB, ni svoj disk od 160 GB na laptopu nisam popunio, imam i vanjski Hitachi 750 GB ! I još 1 TB na 5-6 diskova desktop kompjuteru.
Pa nije to previše para, svi se bune. Kod nas su cijene napuhane. Eto tako sam ja nekoć davno kupio 512 MB DDR rame od Corsaira za 2000 kn

Pa svi rekli da lud, sada taj ram dođe 200 kn ako ne i manje (tj. nema ga ni u proizvodnji

) A šta sad, istina tada to nisam ni iskoristio, ali komp je fakat letio

Jedino je disk bio usko grlo tada .. i sada

Ali je to stara kanta (1700+) ..
Ali sada se promjenilo nešto, a to je ulog - dobiveno, usko grlo riješeno, problem riješen.
Jedino zašto sam htio 256 GB ili 120 GB, je to da ne moram stavljati stari disk u laptop u 2ND bay, mogao bi koristiti skroz 120 GB ili 256 GB i riješeno sve. Jer 2ND bay je teško nabaviti, no ako uspijem nabaviti, onda možda piknem i 64GB, dosta mi je to za win i VM, a ostalo neka bude na disku.
Dakle moja "konfa", laptop:
Core 2 Duo 2 x 1.83 Ghz
2 x 2 GB 667 MHz Cruical
160 GB 5400 Samsung HDD (ona brža verzija, tj. s gušćim zapisom, glasi kao jedan od boljih 5400 diskova)
x1700 512 MB RAM grafa
DVD RW (koji mogu vaditi)
I to je u biti to.