Citiraj:
Originally posted by Toncek
Gle, moj bi ti savjet bio da formatiras disk pa sve lijepo nanovo slozis. Sto se tice brzine agp-a meni je jednom uvijek vracalo na 2X iako podrzavaju i maticna i graficka 8X....onda sam skuzio da nisam instalirao drivere za maticnu.... Stavi ove najnovije hyperion...
|
Bah....vec sam se toliko izivcirao da sam izgubio volju. Najnovije hyperion sam oslucio ne instalirati prema informacijama koje sam nasao na viaareni. Prestar chipset da bi bilo koristi od hyperiona tako da sam i dalje na cini mi se v4.35 4in1 dirvera.
Citiraj:
A sto se tice postavki drivera...to i mene zanima posto sam jos relativno nov u atijevom svijetu Prije sam imao GeForce 2.... Samo znam da kad bi stavio sve na perfomance, rezultati u 3DMarku bi za onaj prvi test (wings of fury) pali za otp. 15 fps-a.... ....
|
??? Onda cu to jos malo testirati tj, vratiti na defaultne postavke. Inace kada sam iskljucio "wallmarks" teksture i "blood" i sve ostale teksture stavio na normal sada imam nekih min 35fps na 1024x768 st je vec nermalno igrivo za mene