View Single Post
Staro 02.04.2009., 22:25   #165
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
... vise nego sto mozes pretpostaviti.
Isplacuje mi se u roku jednog do dva radna tjedna.
Ne igramo svi igrice.
A ako si i ti 16-godisnjak, shvacam tvoju frustraciju,
najbolji lijek za to je izici van i upoznat kakvih cura,
barem je meni to bilo na pameti tih davnih godina
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Smanji kompresiju. Ovo se odnosi na tvoje cjelokupne aktivnosti na ovom (pod)forumu u zadnjih par dana.
Dobro ti Razer kaže.
Zanimljivo kako si ti odjednom postao najglasniji taktikom kako je napad najbolja obrana.Ne kradi uloge,jer ćemo Razer,McG,ja itd. bit sudija i kadija ovdje bude li potrebe
Jednostavnom matematikom,ako taj procesor vraćaš 550kn/dan,otplatit ćeš ga za dva tjedna,kako si i rekao.i7 920 bi bio otplaćen za 4 dana.
Koliko god djetinjasti bili njihovi porivi,da se djeca hoće igrat se može probavit.Uostalom,i ja i ti i još tko da imamo para bismo uparili takvu karticu sa adekvatnim monitorom.Isto se ne može reći za tvoj procesor.
Da sad nebi krenula priča kako nemam/o života i u maniri Modnog mačića da nađemo isti,imamo vremena da se bavimo tvojim procesorom-jednostavno nije tako.My point,dosta kompresije jer nisi osoba koja ju može vršit

Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
...da nazalost, graficke kartice opcenito, ali posebno ove najskuplje, najbrze i najvise gube na vrijednosti od valjda svega u duchanima.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107515

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Zadnji OT post, nakon ovog idu kartoni.
Ispričavam se,nisam vidio post jer sam pisao post cijelo vrijeme između dva posta.

Zadnje izmijenjeno od: žile. 02.04.2009. u 22:48.
žile je offline   Reply With Quote