View Single Post
Staro 02.04.2009., 16:40   #1549
windfucker
Guest

Evo, imam i ja jedno pitanje:
Prije cca 1g. kupio sam grafu (Sapphire) koja i dan-danas radi besprijekorno u HG spotu, ali nisam obraćao pažnju na to da sam u vrećici sa grafom dobio samo raču, no ne i garantni list. Nisam odmah skužio pošto sam bio prezauzet gejmingom (razumljivo ) tih dana, i mislio sam da je to neka nova fora (tipa: račun je ujedno i gara, itd., ispravite me ako griješim, mislim da je tako u Linksu sada- račun je ujedno i gara), i u međuvremenu zaboravio na tu činjenicu, potpuno (nisam provjeravao).
Neki dan sam kopao po računima za sasvim nešto peto, i naletim na taj list (račun), pogledam malo bolje i skužim da to nema veze sa garancijom kao takvom.
Daklem, zavaljali su me lagano. (namjerno ili nenamjerno)
E, sad, imam origigi kutiju od gare na kojoj je još njihova naljepnica sa cijenom, grafu, bundle, račun sve-sve-sve...osim garantnog lista.
Sada me zanima slijedeće:
ako bih tražio da mi se naknadno izda garantni list za grafu, jel' bi to upalilo, odnosno, imam li uopće "pravo" na takvo što (ponavljam: grafa nije crkla, sve5 ), ili u slučaju da se dogodi nešto, sa origigi kutijom i njihovom naljepnicom (cijenom, ako to uopće šta mijenja na stvari) i računom tražim svoja prava (AKO zatreba).
Šta mislite (možda ima netko iz HG-a ovdje pa da mi to pojasni iz prve ruke) o ovome gore?
Thx
  Reply With Quote