Citiraj:
Autor giga
Evo da dignem stari post da ne lijepim novu temu.
Imam TV iz Metroa, Quardo, 72cm, ona stara kanta ogromna cca, 1300 kn.
Trebao bi mi neki jeftiniji DVD player da mi moze citati Dr.House sa interneta i sl. serije i filmove, ako me razumijete(cura je u pitanju,nemojte pogrijesiti  ), da mi ima USB i da nije skup previse, moze kakva preporuka?
Da li ima neki DVD player da se preko USB-a ubace titlovi da se ne moraju ljepiti.
Hvala
|
ne moras ti nis lijepit samo nazoves titl isto kao i film...tipa xyz.avi je film a titl xyz.srt i stavis i titl i film u isti folder i tako sprzis na dvd ili stavis na usb stick..ne mozes naknadno ubacivat titl sa usb-a u film ak film npr vrtis sa dvd-a..bar ja ne znam za takav dvd player...
sto se tice preporuke za dvd player posto nemas hdtv ne treba ti hdmi pa od jeftinijih ti je dobar i quadro 922(ima usb,citac kojekakvih kartica,vidio ga nedavno u superkonzumu,manje od 300 kn) ili neki vivax sa usb(200 kn)..i jedan i drugi su kvarljivi al ovisi na sta naletis..recimo da su ti sanse 50:50 hehe..i quadro i vivax ce ti citat skoro pa sve zivo..vivax sigurno sve..sam kaj ce ti vivax najvjerojatnije za godinu dana crknut hehehe..titlovi kod quadra veci..od kvalitetniji i malo skupljih imas pioneer dv-310 koji ima usb a on ti je 400kn(mercatone)..titlovi kao i kod vivaxa kriminalno mali al ak ti se da zekat sa firmwareom i ak mislis dat 400 kn idi na pioneer jer ce ti definitivno trajat par godina..