Dobio sam odgovor kakav sam dobio i naravno poslao novi sa kompletnim objašnjenjem(šta,kako,kada,gdje točno vrijeme promjene,postanja i sl)jer je sve zabilježeno i nema odgovora cca 1h.
Nisam mislio da če ih biti 100 ali tako se nevodi trgovina(ili vodi ali neče dugo jer to šteti istoj) pogotovo kad joj daš negativne kritike sa objašnjenjima i naravno to sve potvrdiš dokumentacijom.
Stvar je principa, jer ispada da smo svi mi(budale,vršimo dezinformaciju,lažemo) a krivac je na drugoj strani i nema načina da se opravda
jer kad nešto naručiš i ispostavi ti se faktura(narudžba) i trebaš platiti robu a oni kažu nema proizvoda i još se igraju mačke i miša glede cijena na net-u.

dakako ni isprike ili nešto tipa želite li neku drugu robu u istoj vrijednosti/zamjensku/ pomirbenim tonom znajuči da su pogriješili(ali oni to nekuže i nevide u čemu je proble, roba trenutno nije dobavljiva-njihov odgovor na moj upit).
Uglavnom više me neče vidjeti i sigurno ču ih izbjegavati u širem luku a kupovinu ču obaviti u drugim dučanima sa kojima sam imao samo dobrih iskustava.
Ja ih baš i neshvačam(zaprimiš narudžbu,pošalješ potvrdu iste,promjeniš cijene u cca 30min,neobavjestiš kupca o promjenama koje su nastale i sl.)
Sorry na podužem postu i Off topic ali morao sam iznijeti svoje mišljenje.