@Gilbert5
Ček, ček - 1300kn u Protisu!!!
Neznamtko je uspjeo promjeniti link i cijenu koju je kolega naveo ali to me natjeralo da malo vidim o čemu se radi jer se Protis javio naravno da više nema proizvoda koji sam naručio(a oni poslali zaprimljenu narudžbu pod br.XXXX)te bi se time trebali obavezati dostaviti/nabaviti naručeni proizvod(ali kako je kod nas sve naopako i to je upitno)ali nije mi bilo teško navedeno sam spremio iimam dokaz da je proizvod koštao 1.300,37kn i u nepuna 2h netko je revidirao cijenik bez obzira što u protis-u navode izmjenu stranice 1 puta dnevno

te pretpostavljam da to i nije bilo jednom baš u vrijeme između 19-00 i 20.00h.
http://www.imagesforme.com/show.php/...rudbagrafe.JPG
Poslao sam im jednu prosvjednu notu glede poslovanja te malo o zakonskim regulativama

glede Zakona o zaštiti potrošača kao i Državnog inspektorata

imam nekih problema druge naravi ali sa navedenim institucijama tako da sam skoro doktorirao navedenu problematiku.(nisam pravnik i nejavljajte mi se)

Ako mogu pomoči savjetom nema problema.
Njihov odgovor :
Ocito pratite samo jedan proizvod.Mi revidiramo komplet cijene prema dobavljacu.Jucer ili danas nebitno se promjeni 70% cijena.Mi ne pratimo šta se mjenja vec mjenjamo automatski.Možda ce sutra ponovo biti 1300 kn a možda 1600 kn na to mi ne možemo utjecati.Da ste poslali upit na vrijeme ili došli i uplatili dobili bi karticu po 1300 kn.Sad ne možete dobiti karticu ni po cijeni koja je valjana jel kartica trenutno nije dostupna.
Šta reči o takvoj trgovini.