Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Ha gle, da je bilokoji operater na istim paricama neće ti biti bolje!
T-com je i dalje vlasnik tih parica, pokušaj kod njih nešto riješiti da testiraju liniju, itd...
Ako ništa drugo, možeš tražiti novu liniju, to ćeš vjerojatno platiti, ali ni to nije loše rješenje!
|
jasno je to meni....
al ima par nejasnoca koje su mimo mozga i svega...
stvar je da na istim zicama frajer koji zivi dalje od mene ima 5puta bolju vezu, njemu puca 2-3 put na dan, a meni 20+puta.... i s obzirom da je ovo VoIP puca i telefon 20puta na dan a to je fakat previse...
jos jedna fora je da su prije mjesec dana stavili nove zice, vidio sam da su skidali stare zice i stavili nove spojne kutije gore na stupovima, izmeduostalog i za moju kucu, a kod mene i dalje sranje...a kod nekog ko je dalje je stvar dosta bolja...
e i da....od kad sam postao korisnik onaj njihov signal/šum se srozao za nekih 3 puta, tak da mi nema druge...jucer sam potpisao sa optimom, bar cu imat miran telefon...a i frend koji je malo blize centrali od mene, vuce 5mb bez frke, a ja umirem na 2mb, tak da sam odlucio dat priliku optimi.
velis...promjena zice...jedina zica koju nisu mijenjali je ona od stupa do moje kuće, jedino su je prespojili u novu kutijicu, tak da ak bi mijenjao mogu jedino to trazit...jesi ti upucen kaj u to? kaj zovem t-com, i kolko ih cekam? i kolko bi love oni trazili za to?