View Single Post
Staro 02.04.2009., 09:22   #2116
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ha gle, da je bilokoji operater na istim paricama neće ti biti bolje!
T-com je i dalje vlasnik tih parica, pokušaj kod njih nešto riješiti da testiraju liniju, itd...

Ako ništa drugo, možeš tražiti novu liniju, to ćeš vjerojatno platiti, ali ni to nije loše rješenje!
jasno je to meni....
al ima par nejasnoca koje su mimo mozga i svega...
stvar je da na istim zicama frajer koji zivi dalje od mene ima 5puta bolju vezu, njemu puca 2-3 put na dan, a meni 20+puta.... i s obzirom da je ovo VoIP puca i telefon 20puta na dan a to je fakat previse...
jos jedna fora je da su prije mjesec dana stavili nove zice, vidio sam da su skidali stare zice i stavili nove spojne kutije gore na stupovima, izmeduostalog i za moju kucu, a kod mene i dalje sranje...a kod nekog ko je dalje je stvar dosta bolja...
e i da....od kad sam postao korisnik onaj njihov signal/šum se srozao za nekih 3 puta, tak da mi nema druge...jucer sam potpisao sa optimom, bar cu imat miran telefon...a i frend koji je malo blize centrali od mene, vuce 5mb bez frke, a ja umirem na 2mb, tak da sam odlucio dat priliku optimi.

velis...promjena zice...jedina zica koju nisu mijenjali je ona od stupa do moje kuće, jedino su je prespojili u novu kutijicu, tak da ak bi mijenjao mogu jedino to trazit...jesi ti upucen kaj u to? kaj zovem t-com, i kolko ih cekam? i kolko bi love oni trazili za to?
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote