View Single Post
Staro 01.04.2009., 23:50   #83
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
hm, nije bas tako krasno. Ponavlja se ono s pocetka price - kartica bi bila posve ok da nema cijene. Mozda da je izasla prije 4 mjeseca no danas tesko ako se gleda za koliko se mogu nabaviti 4870/260. Cijena mora jebacki pasti a driveri poprilicno popraviti performanse kako bi bila zanimljiva. Cak i tada, nikome s iole novijom karticom nece biti ali ce barem naci trziste medju ljudima koji tek planiraju svoju dvije generacije staru pilu malo osvjeziti.
ne kuzim, pa zar to i nije zakljucak Omege?
Citiraj:
Autor Omega
No ukoliko ATI sa novom revizijom upravljačkih programa ne izvuče još barem dodatnih 5% performansi, HD4890 bi se mogla pretvoriti u jedan veliki skupi i bučni promašaj.
a sto se tice cijene, past ce ona. mora, u suprotnom ce ATi biti vise na gubitku nego na dobitku sa takvom cijenom. a opet ponavljam, vjerujem da je tolika cijena u Linksu velikim dijelom jer ono, kartica nije predstavljena trzistu, a oni ju vec prodaju . ekskluziva je to, ej..........
a slicna stvar sa GTS 250, najjeftinija je bila malo preko 1300 kuna, da bi za manje od mjesec dana bila ispod 1100 kuna. tako da onak, mislim da bi cijena laganini kroz mjesec - dva mogla pasti na kojih 1600-1700 kuna.

Burko je offline   Reply With Quote