View Single Post
Staro 01.04.2009., 22:51   #1043
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
skupio sam nekoliko somova koje bih uložio u kompletan refresh pc-a, zadržao bi samo pržilicu...obzirom na veličinu i raspored u sobi, ciljana veličina monitora bi bila 20'', max. 22''. tako sam došao do zaključka da bi gtx260 bila idealna kartica kako bi se štogod na toj veličini/rezoluciji moglo odigrat kako spada, a kako su sve dosadašnje kartice koje sam imao također su bile santa clara-based, ne bih mjenjao klupske boje....285 je osjetno skuplja, a ne vidim neke posebne potrebe za izdvajanjem gotovo dvostuko više novca s kojim mogu dokupit hdd i ram...no zanimljiva je situacija u vemil-ovom online katalogu...nijedna 260 uopće nije dostupna..šta je još zanimljivije, 85% kartica uopće nisu dostupne ili jesu ali u nekoj poslovnici ko zna gdje u hr....ima li još neko mjesto/prodavaonica u splitu u kojem bi se mogla pronaći ta kartica...ne bih potezao do zg-a samo zbog toga (eventualno bih to mogao uraditi 22.5. ujutro , ali mi se na da toliko čekati)...poneki savjet je dobrodošao, tnx in adv.
do sad sam kupovao ugl. u vemila, par puta sam probao i u hg spot-a, ali uvijek je odgovor bio otprilike ''nema, nemamo ovdje, morate naručit, a za dva-tri-pet-petnaest dana''. ..a to definitivno ne volim...
flyer1 je offline   Reply With Quote