View Single Post
Staro 01.04.2009., 22:33   #1322
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor KidBoy128 Pregled postova
mjerio sam sa real tempom 3.0, u loadu sa orthosom ima 44 stupnja max.
sobna temperatura je oko 20 stupnjeva, budem kasnije probao sa uključenim svim ventilatorima jer su sad uključena samo 3 pa ću onda izmjerit temp, a pogledat ću i temp u biosu
ja mislim da sam ispravno nanio pastu, kao jedno zrno graška, stavio sam na to hladnjak i zateguo ga koliko se je dalo zategnuti
prije toga sam sve očistio s alkoholom i obrisao s gumicom

budem se koji drugi dan pozabavio klokanjem pa ću onda napisat koje su tempereture, jer sam one od prije zaboravio

Hahaha, ma daj ne pizdi bezveze, ja to pljasnem koliko ispadne, razmazem sim karticom po HS-u i naguzim djubre gore i nikad problema...paranoja, lol

Citiraj:
Autor KidBoy128 Pregled postova
EDIT: u biosu piše 20 stupnjeva, malo smješno.... vjerojatno nemjeri dobro
sa uključenim svim ventilatorima temperatura je opet ista....... možda je i meni zaglavljen senzor
BIOS ne mjeri temperature jezgri, vec samo temperaturu koju mjeri maticna ploca, a to je vrlo odokativna metoda. Iako smo do prije 2 godine samo tu metodu i imali, kao i krasne, da ne kazem divne, Asus ploce koje su imale omiljene senzore I opet je sve radilo i Intel procesori nisu gorjeli, odnosno trebao si biti fakin umjetnik da skuris doticnoga
Dizel je offline