Citiraj:
Autor KidBoy128
mjerio sam sa real tempom 3.0, u loadu sa orthosom ima 44 stupnja max.
sobna temperatura je oko 20 stupnjeva, budem kasnije probao sa uključenim svim ventilatorima jer su sad uključena samo 3 pa ću onda izmjerit temp, a pogledat ću i temp u biosu
ja mislim da sam ispravno nanio pastu, kao jedno zrno graška, stavio sam na to hladnjak i zateguo ga koliko se je dalo zategnuti
prije toga sam sve očistio s alkoholom i obrisao s gumicom
budem se koji drugi dan pozabavio klokanjem pa ću onda napisat koje su tempereture, jer sam one od prije zaboravio
|
Hahaha, ma daj ne pizdi bezveze, ja to pljasnem koliko ispadne, razmazem sim karticom po HS-u i naguzim djubre gore i nikad problema...paranoja, lol
Citiraj:
Autor KidBoy128
EDIT: u biosu piše 20 stupnjeva, malo smješno.... vjerojatno nemjeri dobro
sa uključenim svim ventilatorima temperatura je opet ista....... možda je i meni zaglavljen senzor
|
BIOS ne mjeri temperature jezgri, vec samo temperaturu koju mjeri maticna ploca, a to je vrlo odokativna metoda. Iako smo do prije 2 godine samo tu metodu i imali, kao i krasne, da ne kazem divne, Asus ploce koje su imale omiljene senzore

I opet je sve radilo i Intel procesori nisu gorjeli, odnosno trebao si biti fakin umjetnik da skuris doticnoga