isprobao sam masu sms aplikacija, meni je najbolja mySMS, mislim da je je najmocnija od svih, prije sam mislio da je ireal najbolji. Kod mySMS mi se svida sto se moze koristiti kao klasicna sms aplikacija na svakom mobu (dolazne, odlazne..) i kao originalna na iphonu (razgovori), postaviti kao defaultna. Mnoge imaju nesto od nabrojanog no MY ima sve to zajedno i vrlo se intuitivno koristi.
skinu ju i isprobaj: demo je totalno funkcionalan samo nakon isteka salje poruke sa 30 sec delay.om.. -->
gabre --> isprobao sam masu sms aplikacija, meni je najbolja mySMS, mislim da je je najmocnija od svih, prije sam mislio da je ireal najbolji. Kod mySMS mi se svida sto se moze koristiti kao klasicna sms aplikacija na svakom mobu (dolazne, odlazne..) i kao originalna na iphonu (razgovori), postaviti kao defaultna. Mnoge imaju nesto od nabrojanog no MY ima sve to zajedno i vrlo se intuitivno koristi.
skinu ju i isprobaj: demo je totalno funkcionalan samo nakon isteka salje poruke sa 30 sec delay.om..
|