mislim da necete odgovor naci niti u jednoj poznatijoj IT trgovini. Ali recimo ako je bas frka moze vam pomoci konikom i slicni. Sad, kad je bas konikom u pitanju primaju li cekove na polog ili ne ovisi od poslovnice do poslovnice ali na ono "klasicno" placanje cekovima moze se kupiti u svakom. A dostupnost IT opreme im je ok osim ako se bas ne ide u neku egzotiku.
U Vk to rjesavam isto tako u trgovini bijelom tehnikom no kako nemaju poslovnica vani nemaju koristi ni od reklamiranja ovdje. No uglavnom, posluju s esysom, msanom i jos par vecih uvoznika tako da mi vecinom mogu nabaviti sve sto zelim. Ako mi treba nesto sto hgspot/vemil u Vk nemaju cesto ih koristim i za cash kupovinu, cijena je tu negdje a nema troskova dostave. A ako se casha nema polog cek i na 10 rata. Moze i na 20 ali tada vec ide porez na budale na to pa vise nikako nije isplativo. A i jednom sam kupio hardver na toliko rata i samo sto nisam plakao onu drugu godinu jer sam kupljeno vec prodao (za mozda 30% cijene novog) a i dalje placao veliku ratu tako da to vise ne bi nikome proporucio

. Sad prakticiram 2-3 rate, cisto da kupovinom necega nisam automatski taj mjesec suh i dovedem se u situaciju da cekam 15. ko ozebo sunce.