...a vidio sam neke pozitivne kritike i opis za strider st50f na
hardvr sikrets
Citiraj:
SilverStone Strider ST50F provides one of the best cost/benefit ratios for users looking for a good mainstream 500 W power supply. First, it can truly deliver 500 W at 50º C, which is outstanding. Second, the number of power plugs this unit has is more than a mainstream user will ever need: two 6-pin auxiliary power plugs for video cards, six SATA power plugs and six peripheral power plugs. And the third highlight from this power supply is its efficiency, above 85% if you pull up to 300 W, 84% if you pull 400 W and 80% or 82% if you pull 500 W, depending on the load pattern. And fourth we could make this power supply to deliver up to 598.5 W.
|
pa ako nece stucati (a i mislio sam da nece), vjerojatno bude on, ako ga stvarno imaju.
@ gilbert; ne nalazim spomenuto napajanje u protisu (koji mi je nekako shopping favorit u posljednje vrijeme), a mislim uzet na jedan racun i grafiku i kuciste i napajanje...
Citiraj:
btw za referencu možeš uzet ovo
U Cinebench R10 i7 940 na 3GHz dobiva cca 17500 bodova, QX6850 na 3GHz dobiva cca 12500 bodova.
|
Njah, ja dobijam preko 15 000 na "starom" q9550 @ standardnih 3,6GHz(preko 16 000 na 3,8GHz), i nije cinebench neki reference za mene, pokazalo mi se npr. da u "mom" programu, mentalray brze renda u batchu na istoj frekvenciji proca na AMD PhenomII 940 od Q9450, a u cinebenchu je dosta slabiji.... jednostavno je verzija cineme koja se koristi za bench sa svojim integriranim rendererom debelo zastarjela prema sposobnostima i instrukcijama novih procesora... cudne vrijednosti OpenGL rezultata necu ni spominjati. Tamo hd3870 Ati single gpu daje vece rezultate od crossfirea, a i 6x skuplje profi Quadro kartice... no i to zna odskakati +/-50% od verzije do verzije drivera... dakle sintetika