View Single Post
Staro 30.03.2009., 03:47   #61
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
a ciljas na stvari koje je valjda najteze naci polovne. Nedavno sam prodavao onaj svoj x2 5600+. Javilo se u roku pola sata sestero ljudi, svi placu kako ne mogu naci proc. Zanimljivo nikome cak nije niti smetalo sto je windsor bio u pitanju, likovi nude 50kn vise nego sto sam trazio samo da im ga prodam preko reda. A nije uopce bio nesto povoljan (al po procjeni ). Da to vec nisam prije skuzio to bi vjerovatno bio trenutak kada bi shvatio da nesto s trznicom stvarno nije u redu
Znam ja to sve, ali odbijam dati više od 350 kuna za rabljenu ploču sa P31/G31/G33/P35 chipsetom kad se jedan ABIT IP35 Pro baš ovdje na tržnici prodao za 350 kuna.

A evo što ta ploča radi: klik.

Edit:
Definitivno odustajem od čitanja oglasa i javljanja na iste.. Evo par primjera (imena sam namjerno izostavio):

forumaš X za svoju Gigabyte P35-DS3R traži 500 kuna + pošta!
forumaš Y za Gigabyte GA-73PVM-S2, E1200, te 512MB ddr2 traži 600 kuna + pošta!
forumaš Z za Athlon X2 6000+ traži 500 kuna + pošta!

Zaključak, ili oglase stavljaju ljudi koji nemaju pojma što prodaju i nadaju se da će im isti takav to kupiti ili oglase pišu potpuno neozbiljne osobe koje nemaju namjeru ni prodati svoj hardver, jer cijene su u nekim primjerima i veće nego u trgovini!

Štedim lagano za NOVI hw: Gigabyte P31-S3G i E5200, miriše novo a kad podvučeš crtu i jeftinije je od tržnice, opće psihičko stanje je neprocjenjivo.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 30.03.2009. u 04:20.
  Reply With Quote